برگزاری جشن تولد 100 سالگی میتسوبیشی با روشی متفاوت + تصاویر

به نظر می رسد خودروساز سنتی ژاپنی میتسوبیشی قصد دارد تا از روشی کاملا جدید و منحصر به فرد برای گرامیداشت 100 سالگی تولید نخستین محصول خود بهره گیرد.

این شرکت قصد دارد به این مناسبت، اولین خودروی خود را با استفاده از تکنولوژی هیبریدی مدرن دوباره بسازد. این خودرو مدل A نام دارد و قرار است توسط تیم West Coast Customs از نو ساخته شود؛ اما نکتهٔ جالب دراین‌باره اینکه این خودروی کلاسیک بر روی پلت‌فرم مدل امروزی اوتلندر پلاگین‌هیبریدی ساخته خواهد شد.

به گزارش خودروبرتر و  به نقل از پدال، این بدان معنا است که خودروی کلاسیک دوست‌داشتنی میتسوبیشی مجهز به یک پیشرانهٔ 2 لیتری بنزینی به همراه دو موتور الکتریکی و یک پکیج باطری لیتیوم یون 12 کیلووات ساعتی خواهد بود. برای هر محور یک موتور الکتریکی وجود دارد که خودرو را به نمونه‌ای چهارچرخ محرک تبدیل می‌کند. این امر می‌تواند بسیار جالب باشد که چگونه این سیستم هیبریدی پیچیده درون بدنهٔ مدل A قرار خواهد گرفت؛ بنابراین شاید میتسوبیشی مدل A کلاسیک به ویژگی‌های ایمنی مدرن مانند سیستم نظارت بر نقاط کور، سیستم هشدار ترافیک عقب و سیستم جلوگیری از برخورد جلو با قابلیت تشخیص عابر پیاده هم مجهز باشد!

 

100 سالگی میتسوبیشی

 

شایان توجه است که شرکت میتسوبیشی‌موتورز ژاپن در سال 1917 میلادی با تولید MODEL A ، پس از فعالیت در زمینه ساخت کشتی ، نخستین خودرو تولید انبوه ژاپن را معرفی کرد.امروز 100 سال از ورود میتسوبیشی موتورز به جهان خودرو می‌گذرد و این شرکت با گسترش فعالیت‌هایش در سراسر جهان شناخته شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، میتسوبیشی در طول سال‌های فعالیتش همکاری‌های متعددی با کمپانی‌های ولوو ، پژو-سیتروئن ، فولکس‌واگن ، پروتون ، هیوندای و نیسان داشته است و هم‌اکنون 34درصد سهام این شرکت در اختیار کمپانی نیسان ژاپن است.میتسوبیشی در زمره 20 خودروساز بزرگ جهان قرار دارد و محصولات این برند همواره نوآوری‌های متعددی را به بازارهای جهانی معرفی کرده است.

محصولات میتسوبیشی در کشور‌های متعددی نظیر فیلیپین ، تایلند ، چین ، روسیه ، ونزوئلا ، برزیل ، استرالیا و هلند در کنار ژاپن به تولید رسیده‌اند و برای تطبیق با ذائقه‌های بین‌المللی این شرکت مراکز تحقیقاتی را در آمریکای شمالی و اروپا(آلمان) راه‌اندازی کرده است.

جکی چان بازیگر مطرح هنگ‌کنگی بیش از 30 سال است که به عنوان سفیر محصولات میتسوبیشی در جهان فعالیت می‌کند و خودرو‌های میتسوبیشی در فیلم‌هایی که او بازی می‌کند یا کارگردانی می‌کند به چشم می‌خورند.

سابقه حضور میتسوبیشی در ایران به دهه70 میلادی و ورود مدل‌ شناخته‌شده‌ گالانت سیگما باز می‌گردد.سپس در دهه 90 میلادی مدل‌های مطرح گالانت ، لنسر و اکلیپس(در تعداد محدود) جای پای این برند ژاپنی را در اوج اعتقاد مشتریان بازار به ساخته‌های سرزمین آفتاب تابان محکم کردند و این محصولات با وجود گذشت حدود 25 تا 30 سال از تولیدشان هنوز هم در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند.واردات رسمی و در تیراژ قابل توجه محصولات میتسوبیشی از سال 1372 متوقف شد تا اینکه گروه بهمن 12 سال بعد در سال 1384 تولید مدل پاجرو را آغاز کرد و خط تولید این محصول تا سال 1386 در گروه بهمن به فعالیتش ادامه داد.میتسوبیشی پس از فراز و نشیب فراوان در بازار ، سرانجام در سال 1390 نمایندگی رسمی خود را به شرکت آرین‌موتور پویا در ایران داد.آرین‌موتور پویا عضو گروه آرین‌سرمایه بار دیگر برند میتسوبیشی را با مدل ASX به بازار ایران معرفی کرد و سپس مدل‌های میراژ ، اوتلندر و لنسر نیز در پس آن به سبد محصولات این برند در ایران اضافه شدند.بر اساس جدیدترین آمار واردات خودرو در سال 1395 ، میتسوبیشی هفتمین واردکننده خودرو به ایران است و رشد قابل توجه این برند طی سال‌های عرضه به بازار ایران از 1390 تا کنون نشان‌دهنده اوج‌گیری الماس ژاپنی در بین مشتریان ایرانی است.

مدل A اصلی که نخستین خودروی میتسوبیشی مسوب می‌شود، درواقع توسط شرکت کشتی‌سازی میتسوبیشی ساخته شد که عضوی از شرکت خوشه‌ای میتسوبیشی بود و درنهایت به میتسوبیشی موتورز امروزی تکامل پیدا کرد. این خودرو از معماری فیات Tipo 3 و ترکیب هفت‌نفره استفاده می‌کرد. نیروی موردنیاز مدل A نیز توسط یک پیشرانهٔ 2.8 لیتری چهار سیلندر خطی تأمین می‌شد که 35 اسب بخار قدرت تولید داشت. این نیرو به چرخ‌های عقب انتقال میافت و خودرو را به حداکثر سرعت 96 کیلومتر در ساعت می‌رساند.

 

100 سالگی میتسوبیشی

 

از میتسوبیشی مدل A با احتساب پروتوتایپ‌ها تنها 22 دستگاه بین سال‌های 1917 تا 1921 همگی به‌صورت دست‌ساز ساخته شد؛ اما این خودرو گران‌قیمت بود و نتوانست در برابر مدل‌های ارزان‌تر اروپایی و آمریکایی آن دوران به رقابت بپردازد. بنابراین مدل A موفقیتی برای میتسوبیشی به همراه نداشت که این امر موجب شد این شرکت بجای خودروهای سواری، روی خودروهای تجاری موفق برند فوسو تمرکز کند.

بیشتر بخوانید
نظرت رو بگو

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.